Hogyan segíthet - Ec-Pec Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hogyan segíthet

Hogyan segíthet?
Lehetőségeink erőfeszítésünk ellenére is sajnos gyakran korlátozottak. Ahhoz, hogy terveinket megvalósíthassuk, és minél több gyermeknek nyújthassunk segítséget, mi magunk is szívesen várjuk segíteni szándékozók jelentkezését. Segíteni természetesen sokféleképpen lehet. Támogathatják Alapítványunk általános tevékenységét, vagy egy-egy programunkat is, akár kiemelt, egyedi támogatóként, akár másokkal közösen. Ön meghatározhatja, hogy mit vagy kit (iskolát, programot, gyermeket) kíván támogatni, ez esetben az adományt teljes egészében, az adományozó elvárásainak megfelelően használjuk fel.


Pénz és tárgyi adomány, egyéb
A leghatékonyabb segítséget a pénzbeli adományok jelentik számunkra. Adója 1%-ának felajánlása, az eseti adományok, vagy állandó támogatások mind-mind közelebb visznek minket célunkhoz. De nemcsak pénzbeli adományával segíthet. Nagy szükségünk lenne olyan vállalkozók, vállalatok segítségére, akik szolgáltatásukkal segítik munkánkat, rendezvényeinket.

Köszönettel fogadnánk az alábbiakat:

  •    nyomdai munkálatok, nyomdai kivitelezés

  •    reklámfelület biztosítása, médiában való megjelenés lehetőségének biztosítása

  •    vendéglátás, helyszín biztosítása rendezvényeinkhezUgyanakkor szívesen várunk természetbeni segítséget is, és tárgyi adományokat is szívese fogadunk. Regionális központjaink napi működtetése és az ezzel járó eszközök beszerzése, bizony komoly anyagi terhet jelent. Örömmel fogadnánk a következű felajánlásokat:

  •    papír

  •    borítékok, mappák

  •    egyéb irodszerek

  •    használt, de még jól működő számítógépek, monitorok


SZJA 1%


Támogassa az Ec-Pec Alapítvány munkáját, ajánlja fel adója 1%-át szervezetünknek. Önnek csak egy kis lépés, de nekünk sokat jelen! Ne feledje, ha Ön nem ajánlja fel az adója 1%át, akkor ezt az összeget ugyanúgy be kell fizetnie, csak azt nem egy civil szervezet, hanem a központi költségvetés használja fel.

Önkéntesség


Az önkéntesség komoly múlttal rendelkezik sokhelyütt a világon, s reméljük nemsokára hazánkban is természetes, magától értetődő fogalommá válhat. A lelkes, elszánt emberek segítsége felbecsülhetetlen, hiszen ők anyagi érdek nélkül, a problémák valóságos jelentését felfogva állnak azok mellé, akiknek segítségre van szükségük.

Önkéntesként segíthet például az irodai adminisztrációs feladatok ellátásában, ügyintézésben fordításban, rendezvényeinkhez kapcsolódó feladatok elvégzésében, vagy más egyéb feladatokban.


Önkéntesek jelentkezését folyamatosan várjuk, rövid fényképes bemutatkozó levéllel, a jakusanita@ecpec.hu
címen!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz