Felügyelő Bizottság - Ec-Pec Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felügyelő Bizottság

BemutatkozásDr. Gál Csaba - a Felügyelő Bizottság elnöke

1957-ben születtem Kalocsán. Az Államigazgatási Főiskolán végzetem 1981-ben, majd ezt követően az ELTe jogi karán
szereztem másoddiplomát. Szakmai pályafutásom során a gazdasági közéletben tevékenykedtem, részt vettem az állami vagyon kezelésével kapcsolatosan az Állami Vagyonügynökség megbízásából indult kutatásban. Publikációim, tanulmányaim gazdasági szaklapokban jelentek meg. 2005-ben megkaptam a Szent Hubertus Érdemrend Arany fokozatát.  A Közép-Európai Egyetemen oktatok ingatlannyilvántartást. 2007-től vagyok a Fővárosi Vagyonkezelő Központ vezérigazgatója, az Igazgatóság tagja, és ugyancsak 2007-től az Ec-Pec Alapítvány felügyelőbizottságának elnöke.Két gyermekem van. Szabaidőmetigyekszem aktívan tölteni, sporttal, vadászattal, rajzolással.

Dr. Kulcsár Rózsa - a Felügyelő Bizottság tagja

1967-ben diplomáztam a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd az egyetem elvégzése után a GANZ MÁvAG Gyárban helyezkedtem el, innen kerültem a Központi statisztikai Hivatalba. Itt főként társadalomstatisztikával (népesedés, oktatás, mobilitás) foglalkoztam egészen nyugdíjazásomig. 1974-ben doktori címet szereztem szociológiából. 1990-től A Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán szociológiát tanítottam, és kollégiumi tanárként dolgoztam.

Winkler Gábor - a Felügyelő Bizottság tagja

Szervező-üzemmérnökként végzett a Bánki Donát Műszaki Főiskolán, ezután egy kereskedelmi bank ügyvitel-szervezési osztályán az értékpapírok és bankkártyák kibocsátásával kapcsolatos területen dolgozott. A BB Alapítványnál 1993. óta foglalkozik a hitellehetőségekkel kapcsolatos tanácsadással, és fő kidolgozója a Budapest Mikrohitel programnak. Indulásától kezdve vezeti ezt a programot, segítséget ad a vállalkozások hitelképességének megítélésében, illetve az ügyfelek cash-flow tervezésében.2001. óta a BB Alapítvány ügyvezető igazgatója.

(Forrás:http://www.bbf.hu/tanacsadok_2.html
)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz